Öka din kundtrafik och ta ditt företag till en högre nivå!

Google optimering m.m.

På grund av vår globala närvaro kan Silvercan erbjuda ett brett utbud av såväl B2B, webbutveckling samt konsulttjänster.

Silvercan erbjuder innovativa lösningar baserade på spjutspetsteknik och mer än 20- års erfarenhet inom webdesign.

Sociala media

I vår CMS-lösning finns ett genialisk innehållshanteringssystem inbyggt. Ett system som gör det möjligt för våra kunder att enkelt och smidigt, direkt ifrån webblösningen, med automatik publicera och dela nyhetsflöden även på den sociala webben. Man slipper därmed ifrån att hoppa mellan olika konton för att hålla alla sidor ”up to date”. Detta medför en mycket kostnadseffektivt lösning.

Systemet stödjer följande

Vi själva använder oss oftast av kopplingen mot Facebook och Instagram till våra klienter. Men det går även att koppla det emot LinkedIn, Twitter, Foursquare, MySpace, App.net, Blogger, Delicious, Diigo, Identi.ca, Plurk, Posterous, Socialcast, Sonico, Status.net, Tumblr, Typepad, WordPress, Yahoo, Yahoo Meme och Yammer.

Webbplatsens underhåll

Regelbundna besökare letar efter vad som är nytt. Det är därför viktigt att kontinuerligt ge dem ny och spännande information, produkter eller funktioner.

Av säkerhetsskäl ska dessutom WordPress alltid uppdateras till den senaste versionen. Det är tyvärr inte alltid säkert att installerade tillägg är kompatibla. Därför ska man alltid säkerhetskopiera eller ta backup av webbplatsen innan man uppdaterar. Då slipper man en trasig webbplats efteråt.

Det finns många saker som måste göras för att underhålla en webbplats. Oavsett om du väljer att göra dessa själv eller överlåter arbetet till andra så måste det fortfarande göras. Tänk på hur du själv agerar om du besöker en webbplats som inte uppdateras regelbundet, kommer du själv fortsätta att besöka den?

Varför välja oss?

Våra marknadsföringsstrategier och webmasters genererar online-lösningar som dramatiskt kommer att öka din kundtrafik och ta ert företag till nästa nivå. Hela vårt utbud av affärslösningar inkluderar anpassade webbdesign, webbapplikationer, sökmotoroptimering (SEO), grafisk design, traditionella webbredaktör- & konsulttjänster.

Mäklare i Spanien

Vi har drygt 10 års erfarenhet av fastighetsförmedling i Spanien och har kontor i Almoradi. Vårt servicekoncept gör att det inte bara är enkelt och tryggt att köpa en bostad i Spanien via oss, det blir också enkelt att äga den spanska bostaden som ligger 300+ mil hemifrån.www.fastighetsmaklaren.es

VI2musik

Vi 2 är ett par med ett gemensamt intresse, nämligen musiken. En hobby, där vi vi får utlopp för vad vi själva tycker är fantastiskt roligt, samtidig som vi får nöjet att glädja andra.www.vi2musik.se

AX-Products

Jag heter Michael Axberg och jag bor tillsammans med min sambo Sirpa och vår son Tim i en äldre fastighet i Eskilstuna. Mina två äldre barn Natalie och Robin bor i Malmköping med sina familjer. Även mina föräldrar bor i trakten kring Malmköping och det korta avståndet ifrån Eskilstuna gör att vi alla kan träffas ofta under våren och sommaren då jag är hemma i Sverige.https://www.ax-products.com/

SpanienKonsulten.es

Den här webbtjänsten riktar sig i första hand till de som söker vägledning och information i bl.a. fastighets- köp & försäljning, renovering, byggnation och bygg- lagstiftningsfrågor, försäkringar etc. Men även andra juridik- & ekonomifrågor hanteras d.v.s. frågor som rör din vistelsen här i Spanien och som kan hjälpa till att göra din tillvaro här lite enklare.https://www.spanienkonsulten.es/  
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.