logo

WEBMASTER

WEBMASTER- & SEO TJÄNSTER

På grund av vår globala närvaro kan Silvercan erbjuda ett brett utbud av såväl B2B, webbutveckling samt konsulttjänster. Vi erbjuder innovativa lösningar baserade på spjutspetsteknik och mer än tio års erfarenhet.

SOCIALA MEDIA

I vår CMS-lösning finns ett genialisk innehållshanteringssystem inbyggt, d.v.s. ett system som gör det möjligt för våra kunder att enkelt och smidigt direkt ifrån webblösningen med automatik publicera och dela nyhetsflöden även på den sociala webben. Man slipper därmed ifrån att hoppa emellan olika konton för att hålla alla sidor ”up to date” vilket gör det till en mycket kostnadseffektivt lösning.

Systemet stödjer följande

Vi själva använder oss oftast av kopplingen emot Facebook, Twitter och Google+ till våra klienter men det går även att koppla det emot LinkedIn, Foursquare, MySpace, App.net, Blogger, Delicious, Diigo, Identi.ca, Plurk, Posterous, Socialcast, Sonico, Status.net, tumblr, Typepad, WordPress, Yahoo, Yahoo Meme och Yammer.

WEBBPLATSENS UNDERHÅLL

Regelbundna besökare letar efter vad som är nytt, det är därför viktigt att kontinuerligt ge dem ny och spännande information, produkter eller funktioner.

Av säkerhetsskäl ska dessutom WordPress alltid uppdateras till den senaste versionen, det är tyvärr inte alltid säkert att installerade tillägg är kompatibla. Därför ska man alltid säkerhetskopiera eller ta backup av webbplatsen innan man uppdaterar den, detta för att slippa en trasig webbplats efteråt.

Det finns många saker som måste göras för att underhålla en webbplats, oavsett om du väljer att göra dessa själv eller överlåter arbetet till andra så måste det fortfarande göras. Tänk på hur du själv agerar om du besöker en webbplats som inte uppdateras regelbundet, kommer du själv fortsätta att besöka den?

VARFÖR VÄLJA OSS

Vår marknadsföring strateger och webmasters genererar online-lösningar som dramatiskt kommer att öka din kundtrafik och ta ditt företag till nästa nivå. Hela vårt utbud av affärslösningar inkluderar anpassade webbdesign, webbapplikationer, sökmotoroptimering (SEO), grafisk design, traditionella webbredaktör- & konsulttjänster.

Bitcoin_acceptedfacebooktwitter