logo

WEBBDESIGN

WEBBDESIGN, WEBBUTVECKLING OCH SEO TJÄNSTER

En professionellt utformad webbplats är viktigt och kan göra hela skillnaden mellan en misslyckad eller framgångsrik webbsatsning. Din hemsida måste inte bara vara inbjudande, informativ och lättnavigerad den måste också rankas högt i sökmotorerna för din respektive bransch. Våra webbdesigners kan anpassa din webbplats så att den inte bara ser fantastisk ut men också kommer att passa alla de särskilda behov och mål för din verksamhet.

ENKELHET & ANVÄNDARVÄNLIGHET

Vi tror på att hålla en enkel sidstruktur där besökaren direkt får en förståelse över hemsidans innehåll, därför skapar vi mallar för hur bilder, rubriker och brödtext presenteras. På detta sätt behåller vi en enhetliga design som skapar trygghet för besökaren.

WEBBPLATS MED EN INBYGGD CDN

CDN (content delivery network) är ett globalt system av servrar strategiskt utplacerade över hela världen. Genom att bygga in systemet i din webbsida får du möjlighet att kommunicera med kunder och medarbetare över hela världen oavsett var ni befinner er. Systemet ger hög tillgänglighet, hög prestanda och förbättrar webbplatsens laddningstider globalt.

INTE BARA EN TYP AV SKÄRM

Allt fler surfar idag på mobila enheter som smartphones och surfplattor därför bygger vi nu alla våra webbsidor med flytande layout eller ”Responsive webdesign” (RWD), det innebär att hemsidans mallar och design anpassar sig efter den skärm som de exponeras på.


Går du in på en liten iPad eller Netbook så är bilderna mindre och hemsidan inte lika bred. Sitter du vid en stor skärm så är webbsidan bred och du känner inte att hemsidan är ”för liten” eller ”instängd”, och surfar du via en smartphone så får du en enklare men ändå fullständig version av sajten.

Bitcoin_acceptedfacebooktwitter