logo

Vi accepterar Bitcoin!

Silvercan accepterar Bitcoin!

Bitcoin är antagligen framtiden för den globala e-kommersen, Silvercan™ har därför börjat acceptera den digital valuta som betalningsmedel för våra tjänster.

Bitcoin är en digital valuta som introducerades 2009. Valutan är krypterad och transaktioner sker via ett peer-to-peernätverk, d.v.s. i ett icke-hierarkiskt nätverk som journalför alla transaktioner. Detta syftar även till att exempelvis säkerställa att valutan endast kan spenderas av dess ägare samt oåterkalleligen försvinner från nämnda ägares digitala ”plånbok” och därmed bara kan spenderas en gång. Det finns heller ingen central utfärdare av valutan, och det är därigenom omöjligt för till exempel stater och myndigheter att på något sätt manipulera värdet av bitcoins.

Bitcoin transaktioner kan ske direkt mellan användare utan att någon tredje part är inblandad. I det här avseendet liknar Bitcoin vanliga kontanter eftersom transaktioner kan göras anonymt och direkt mellan privatpersoner, men trots likheterna med kontanter är det inte möjligt att förfalska bitcoins på samma sätt som du kan skapa en kopia av en sedel..

Var kan jag skaffa Bitcoins?

Först och främst behöver du en plånbok för dina Bitcoins. Det finns två val för en Bitcoin plånbok:

#1. Online Plånbok
Du kan använda en online plånbok så som MyWallet. Med dessa val behöver du inte installera någonting, men du måste vara väldigt försiktig så du inte förlorar ditt lösenord och du måste lita på sidans operatör så din plånbok är säker.

#2. Bitcoin Klient
Om du föredrar att dina Bitcoins lokalt på din dator så måste du installera ett program på din dator. Original Bitcoin Klienten kan laddas ned från Bitcoin.org. Programmet skapar automatiskt en plånbok åt dig och börjar ladda ned transaktionshistoriken efter att du startat den första gången.

Så fort du har en plånbok är ditt andra steg att skaffa några Bitcoins till din plånbok genom någon valutaväxlare, som te x. BTCX som är Sveriges första och största leverantör av finansiella tjänster för kryptovalutor.


Säkerhet utöver det vanliga!

OpenDNS Det absolut enklaste sättet att göra ditt Internet säkrare, snabbare och mer tillförlitlig är med hjälp av OpenDNS, den skyddar dessutom alla enheter i ditt hem, bokstavligen all teknisk utrustning som ansluter till Internet. Phishing skydd OpenDNS blockerar phishing webbplatser som försöker…
Läs mer…KLASSISK START-MENY TILL WINDOWS 8 & 10

Är du också en av de trogna Windows användare som saknar enkelheten på startmenyn i det gamla hederliga Windows 7? Då kan det här gratis programmet vara lösningen för dig eftersom det hjälper att återta startknappen och funktionaliteten som du tidigare hade i 7:an. Allt du förväntar dig finns där d….
Läs mer…Förbättra datorns prestanda med ett klick!

Med hjälp av en stor drivrutin databas hjälper IOBIT;s Driver Booster 3 dig att hitta sällsynta och nyutgivna ljuddrivrutinen, nätverksdrivrutinen, grafikdrivrutin, chipset drivrutiner direkt ifrån sin databas som innehåller över 3000 olika varumärken. Online-databas är utformad för att alltid hålla…
Läs mer…


Bitcoin_acceptedfacebooktwitter