Det krävs både strategi och planering för att en hemsida ska få hög ranking av sökmotorerna.

STEG 1

Det krävs en hel del strategi och planering innan man startar upp arbetet med att tillverka en framgångsrik webbplats. Ju mer information och bildmaterial vi får desto större chans är det att er webbsatsningen kommer att lyckas. Därför har vi här fyra viktiga punkter som ni själv bör göra innan vi börjar jobba med er nya webbsida.

  1. Definiera er målgrupp.
  2. Registrera ett lämpligt domännamn. Detta kan med fördel göras på Loopia.
  3. Leta upp och skriv ner några URL-adresser till hemsidor vars färg och utformning ni gillar.
  4. Sänd oss högupplösta bilder, gärna så många som möjligt i en upplösning på minst 2000×2000 pixlar.

STEG 2

I detta steg fokuserar vi på följande frågeställningar:

Varför ska människor komma till just er webbplats? Vad förväntar de sig att hitta? Vad är det bästa sättet att se till att deras förväntningar uppfylls?

STEG 3

Här börjar vi arbetet med att ta fram en webblayout till er nya webbplats. Vi presenter här ett förslag som är utformat efter era önskemål, sedan bollas idéer fram och tillbaka tills själva grundutformningen av hemsidan är färdigställd.

ÖVRIGT:

Vill ni att vi hjälper er med att komma igång med er webbsatsning så går det att ordna, vi kan också sköta om den löpande driften åt er. Vid eventuella frågor kring detta, kontakta vår kundservice.

AX-Products

Jag heter Michael Axberg och jag bor tillsammans med min sambo Sirpa och vår son Tim i en äldre fastighet i Eskilstuna. Mina två äldre barn Natalie och Robin bor i Malmköping med sina familjer. Även mina föräldrar bor i trakten kring Malmköping och det korta avståndet ifrån Eskilstuna gör att vi alla kan träffas ofta under våren och sommaren då jag är hemma i Sverige.https://www.ax-products.com/

SCinnova

LA IMPORTANCIA DE MANTENER TODAS TUS POLIZAS DE SEGURO AL DÍA..Muchas personas se afilian al programa de pagos automáticos que deduce el pago mensual de su cuenta bancaria y se olvidan de su seguro por un buen tiempo.En muchos casos, las pólizas se renuevan automáticamente por lo que pueden pasar varios años sin que el asegurado revise que la póliza está actualizada (garantías y precio).
Es el momento de revisar y comparar porque merece la pena. Ser precavido y prevenir que con la llegada de una emergencia no se tiene la cobertura necesaria.
https://www.scinnova.es

Mäklare i Spanien

Vi har drygt 10 års erfarenhet av fastighetsförmedling i Spanien och har kontor i Almoradi. Vårt servicekoncept gör att det inte bara är enkelt och tryggt att köpa en bostad i Spanien via oss, det blir också enkelt att äga den spanska bostaden som ligger 300+ mil hemifrån.www.fastighetsmaklaren.es

SpanienKonsulten.es

Den här webbtjänsten riktar sig i första hand till de som söker vägledning och information i bl.a. fastighets- köp & försäljning, renovering, byggnation och bygg- lagstiftningsfrågor, försäkringar etc. Men även andra juridik- & ekonomifrågor hanteras d.v.s. frågor som rör din vistelsen här i Spanien och som kan hjälpa till att göra din tillvaro här lite enklare.https://www.spanienkonsulten.es/  
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.