logo

Säkerhet utöver det vanliga!

OpenDNS

Det absolut enklaste sättet att göra ditt Internet säkrare, snabbare och mer tillförlitlig är med hjälp av OpenDNS, den skyddar dessutom alla enheter i ditt hem, bokstavligen all teknisk utrustning som ansluter till Internet.

Phishing skydd

OpenDNS blockerar phishing webbplatser som försöker stjäla din identitet och inloggningsuppgifter genom att låtsas vara en legitim webbplats. Med OpenDNS filter mot nätfiske, blockering av domäner och rättning av stavfel i inmatningsfält m.m. och genom att underhålla och sammanställa en lista över elaka webbplatser så kan OpenDNS blockera tillgång till dessa när en användare försöker att nå dem.

En snabbare Internet

Webbsidor laddas snabbare med OpenDNS, och med en 100% upptid behöver du inte oroa dig för onåbara webbplatser och DNS avbrott från din Internetleverantör. Detta görs möjligt genom att de har placerat sina servrar på strategiska platser globalt och genom att tillhandahålla en stor cache av domännamn så kan OpenDNS hantera DNS-förfrågningar snabbare.

Robust webbinnehållsfiltrering

Med över 50 anpassningsbara filtreringskategorier, tillhandahåller OpenDNS b.la. webbinnehållsfiltrering, föräldrar har därigenom kontroll över vilka webbplatser barnen besöker hemma.


KLASSISK START-MENY TILL WINDOWS 8 & 10

Är du också en av de trogna Windows användare som saknar enkelheten på startmenyn i det gamla hederliga Windows 7? Då kan det här gratis programmet vara lösningen för dig eftersom det hjälper att återta startknappen och funktionaliteten som du tidigare hade i 7:an. Allt du förväntar dig finns där d….
Läs mer…Förbättra datorns prestanda med ett klick!

Med hjälp av en stor drivrutin databas hjälper IOBIT;s Driver Booster 3 dig att hitta sällsynta och nyutgivna ljuddrivrutinen, nätverksdrivrutinen, grafikdrivrutin, chipset drivrutiner direkt ifrån sin databas som innehåller över 3000 olika varumärken. Online-databas är utformad för att alltid hålla…
Läs mer…Chattprogram som bejakar din Integritet

Tor har nu äntligen släppt en betaversionen av en plattformsoberoende chattprogram som de har arbetat på ett bra tag. Den krypterar all din trafikdata som passerar genom Tor: s nätverk av datorer där säkerhet och integritet har prio #1. Klienten är tillgänglig för Windows, Mac och Linux.  Oberoende…
Läs mer…


Bitcoin_acceptedfacebooktwitter