logo

Ny webbsida till Stiftelsen Jureka!

Ny webbsida levererad till Stiftelsen Jureka, stiftelsen är en allmännyttig ideell projekt som drivs helt utan vinstintresse och är partipolitiskt och religiöst obunden. Stiftelsen bildades 2006 och har som uppgift att förvalta och bevara det som är unikt med webbplatsen Jureka d.v.s. fortsätta utvecklingen av en gratis webbtjänst med information som i första hand riktar sig till den breda allmänhet som söker information om juridik, ekonomi och EU-frågor.

Ny logotyp & grafisk profil

Silvercan lade ner mycket tid på att hitta den rätta känslan som Stiftelsen Jureka vill förmedla, vi undersökte bl.a. uppdragsgivarens situation och målsättning för att därefter lokalisera målgruppen som logotypen och den grafiska profilen skall attrahera. Detta är av stor vikt då man använder den grafiska profilen som en plattform för all visuell kommunikation som Stiftelsen Jureka vill förmedla till sina besökare.

http://www.stiftelsenjureka.se

Inbyggt CRM-system

System som vi implementerat i webbplatsen ger Stiftelsen en tydlig bild över hur det dagliga arbetet med bl.a. webbplatsen Jureka fortlöper i vad gäller funktionalitet och användarvänlighet m.m. Detta blir en betydande tillgång för alla inblandade parter istället för att mycket stannar i huvudet hos någon enskilda medarbetare. Så oavsett var Jurekas medarbetare befinner sig rent geografiskt blir värdet av ett väl implementerat CRM-stöd ovärderligt.

*Nästa steg för Silvercan är att göra en nyupplaga av webbplatsen Jureka och där vi som vanligt kommer fokusera på 3 kärnfrågor d.v.s. enkelhet, användarvänlighet och tillgänglighet..


Säkerhet utöver det vanliga!

OpenDNS Det absolut enklaste sättet att göra ditt Internet säkrare, snabbare och mer tillförlitlig är med hjälp av OpenDNS, den skyddar dessutom alla enheter i ditt hem, bokstavligen all teknisk utrustning som ansluter till Internet. Phishing skydd OpenDNS blockerar phishing webbplatser som försöker…
Läs mer…KLASSISK START-MENY TILL WINDOWS 8 & 10

Är du också en av de trogna Windows användare som saknar enkelheten på startmenyn i det gamla hederliga Windows 7? Då kan det här gratis programmet vara lösningen för dig eftersom det hjälper att återta startknappen och funktionaliteten som du tidigare hade i 7:an. Allt du förväntar dig finns där d….
Läs mer…Förbättra datorns prestanda med ett klick!

Med hjälp av en stor drivrutin databas hjälper IOBIT;s Driver Booster 3 dig att hitta sällsynta och nyutgivna ljuddrivrutinen, nätverksdrivrutinen, grafikdrivrutin, chipset drivrutiner direkt ifrån sin databas som innehåller över 3000 olika varumärken. Online-databas är utformad för att alltid hålla…
Läs mer…


Bitcoin_acceptedfacebooktwitter