logo

NY SIDA TILL GIGANTPRINT AB

En ny webbsida är gjord till Gigantprint AB som är en helhetsleverantör av tryckta skyltar, vepor, banderoller, bildväggar, foton på tapet m.m.

Företaget grundades år 2000 och har sedan dess hunnit bli en av Nordens ledande leverantörer av kundanpassad print.

Eftersom många idag surfar på mobila enheter som smartphones och surfplattor så byggde vi deras nya webbsida med en flytande layout .

Det innebär att hemsidans mallar och design nu anpassar sig efter den skärm de exponeras på.


Säkerhet utöver det vanliga!

OpenDNS Det absolut enklaste sättet att göra ditt Internet säkrare, snabbare och mer tillförlitlig är med hjälp av OpenDNS, den skyddar dessutom alla enheter i ditt hem, bokstavligen all teknisk utrustning som ansluter till Internet. Phishing skydd OpenDNS blockerar phishing webbplatser som försöker…
Läs mer…KLASSISK START-MENY TILL WINDOWS 8 & 10

Är du också en av de trogna Windows användare som saknar enkelheten på startmenyn i det gamla hederliga Windows 7? Då kan det här gratis programmet vara lösningen för dig eftersom det hjälper att återta startknappen och funktionaliteten som du tidigare hade i 7:an. Allt du förväntar dig finns där d….
Läs mer…Förbättra datorns prestanda med ett klick!

Med hjälp av en stor drivrutin databas hjälper IOBIT;s Driver Booster 3 dig att hitta sällsynta och nyutgivna ljuddrivrutinen, nätverksdrivrutinen, grafikdrivrutin, chipset drivrutiner direkt ifrån sin databas som innehåller över 3000 olika varumärken. Online-databas är utformad för att alltid hålla…
Läs mer…


Bitcoin_acceptedfacebooktwitter