logo

Vi flyttar till Eskilstuna!

Vi packar nu för fullt inför den stundande flytten till Eskilstuna ..

Den 1 juni ska vi vara på plats i våra nya fina lokaler och i samband med flytten får vi också en ny postadress!

Det kommer emellan den 28 maj – 14 juni vara svåra att få tag i oss, även vår telefon kommer under tiden vara begränsat bemannad eftersom vi nu har fullt upp med annat.

Ni kan under tiden nå oss med hjälp av det kontaktformulär som finns på sidan ”Kontakta oss”. – Vi har som ambition att svara på meddelanden inom ett dygn men i och med flytten kan det dock dröja längre än så, men vi svarar så fort vi kan ..

Brev skickas till den nya postadressen:

Silvercan AB
Box: 457
631 06 Eskilstuna

Tack för ert tålamod, vi ses i Eskilstuna!


Säkerhet utöver det vanliga!

OpenDNS Det absolut enklaste sättet att göra ditt Internet säkrare, snabbare och mer tillförlitlig är med hjälp av OpenDNS, den skyddar dessutom alla enheter i ditt hem, bokstavligen all teknisk utrustning som ansluter till Internet. Phishing skydd OpenDNS blockerar phishing webbplatser som försöker…
Läs mer…KLASSISK START-MENY TILL WINDOWS 8 & 10

Är du också en av de trogna Windows användare som saknar enkelheten på startmenyn i det gamla hederliga Windows 7? Då kan det här gratis programmet vara lösningen för dig eftersom det hjälper att återta startknappen och funktionaliteten som du tidigare hade i 7:an. Allt du förväntar dig finns där d….
Läs mer…Förbättra datorns prestanda med ett klick!

Med hjälp av en stor drivrutin databas hjälper IOBIT;s Driver Booster 3 dig att hitta sällsynta och nyutgivna ljuddrivrutinen, nätverksdrivrutinen, grafikdrivrutin, chipset drivrutiner direkt ifrån sin databas som innehåller över 3000 olika varumärken. Online-databas är utformad för att alltid hålla…
Läs mer…


Bitcoin_acceptedfacebooktwitter