logo

Mekonomen bilverkstäder i Eskilstuna, Katrineholm och Flen

Ny webbsida levererad till Mekonomen bilverkstäder i Eskilstuna, Katrineholm och Flen. Vi har givit deras webbplats ett helt nytt ansikte som följer deras grafiska profil och som förhoppningsvis ska ge besökare en enklare överblick över all information som de vill förmedla.

Läs mer: ingemarsgarage.se

I framtagningen av den nya hemsidan har vi fokuserat på 3 kärnfrågor d.v.s. enkelhet, användarvänlighet och tillgänglighet.


Säkerhet utöver det vanliga!

OpenDNS Det absolut enklaste sättet att göra ditt Internet säkrare, snabbare och mer tillförlitlig är med hjälp av OpenDNS, den skyddar dessutom alla enheter i ditt hem, bokstavligen all teknisk utrustning som ansluter till Internet. Phishing skydd OpenDNS blockerar phishing webbplatser som försöker…
Läs mer…KLASSISK START-MENY TILL WINDOWS 8 & 10

Är du också en av de trogna Windows användare som saknar enkelheten på startmenyn i det gamla hederliga Windows 7? Då kan det här gratis programmet vara lösningen för dig eftersom det hjälper att återta startknappen och funktionaliteten som du tidigare hade i 7:an. Allt du förväntar dig finns där d….
Läs mer…Förbättra datorns prestanda med ett klick!

Med hjälp av en stor drivrutin databas hjälper IOBIT;s Driver Booster 3 dig att hitta sällsynta och nyutgivna ljuddrivrutinen, nätverksdrivrutinen, grafikdrivrutin, chipset drivrutiner direkt ifrån sin databas som innehåller över 3000 olika varumärken. Online-databas är utformad för att alltid hålla…
Läs mer…


Bitcoin_acceptedfacebooktwitter