logo

Little Snitch

Brandväggen för OSX som låter dig själv bestämma, d.v.s. ge dig själv möjligheten att få 100% kontroll och skydda din privata data ifrån att skickas vidare.

Under de senaste åren har din anonymitet & integritet på Internet successivt reducerat till en punkt av icke-existens, så snart du är ansluten till Internet kan applikationer potentiellt skicka den information de vill, vart de vill. Ibland gör de det av goda skäl, på en uttrycklig begäran, men oftast inte..

Little Snitch Network Monitor höjer ribban för nätverkstrafik övervakning till en helt ny nivå. Realtidsschema ger finkornig trafikinformation, i kombination med kraftfulla men ändå enkla alternativ för att analysera bandbredd, trafik summor, anslutningsstatus och mycket mer.

”Under the hood”

  • Detaljerad trafik historia den sista timmen, separat för varje process, server, port och protokoll.
  • Visning av den totala trafikmängder, trafik, genomsnittlig bandbredd, etc.
  • Variabel zoom från en timme ner till en minut tidsintervall.
  • Filtrering av processnamnet, server, port, etc.
  • Mångsidig gruppering och sortering alternativ.
  • Visa motsvarande regler d.v.s. snabbt visa varför en viss anslutning tilläts eller nekades.
  • Visning av systemhändelser (app starten eller upphörande, sömn) för att se nätverksaktivitet i sitt sammanhang.
  • Uppgift om anslutningar som nekas av Little Snitch.
  • Fånga nätverkstrafik i PCAP format.
  • Spara ”Snapshots” för senare analys.

https://www.obdev.at/products/littlesnitch/index.html


Säkerhet utöver det vanliga!

OpenDNS Det absolut enklaste sättet att göra ditt Internet säkrare, snabbare och mer tillförlitlig är med hjälp av OpenDNS, den skyddar dessutom alla enheter i ditt hem, bokstavligen all teknisk utrustning som ansluter till Internet. Phishing skydd OpenDNS blockerar phishing webbplatser som försöker…
Läs mer…KLASSISK START-MENY TILL WINDOWS 8 & 10

Är du också en av de trogna Windows användare som saknar enkelheten på startmenyn i det gamla hederliga Windows 7? Då kan det här gratis programmet vara lösningen för dig eftersom det hjälper att återta startknappen och funktionaliteten som du tidigare hade i 7:an. Allt du förväntar dig finns där d….
Läs mer…Förbättra datorns prestanda med ett klick!

Med hjälp av en stor drivrutin databas hjälper IOBIT;s Driver Booster 3 dig att hitta sällsynta och nyutgivna ljuddrivrutinen, nätverksdrivrutinen, grafikdrivrutin, chipset drivrutiner direkt ifrån sin databas som innehåller över 3000 olika varumärken. Online-databas är utformad för att alltid hålla…
Läs mer…


Bitcoin_acceptedfacebooktwitter