logo

Integritet fix för Windows 10

Är du också en av de 70-miljoner användare som nyligen fick operativsystemet Windows 10 helt gratis, och som nu äntligen har uppgraderat datorn?

Det råder ingen tvekan om att Windows 10 är den bästa versionen som har släppts av Microsoft, men du bör även känna till att Windows 10  inte erbjuder mycket av integritet i standard inställningarna d.v.s. om du använt dig av ”Express Settings” vid installationen..

Men du kan vara lugn, det går nämligen att ordna till så att du återtar kontrollen över din data med bara ett klick.

DoNotSpy10, som utvecklats av tyska utvecklaren pXc-coding är en tredje part app som skapar ett centraliserat gränssnitt där du snabbt och enkelt kan ändra inställningarna för 37 olika Windows 10 tjänster d.v.s. tjänster som direkt påverkar säkerheten och integriteten för dina data.

http://pxc-coding.com/portfolio/donotspy10/


Säkerhet utöver det vanliga!

OpenDNS Det absolut enklaste sättet att göra ditt Internet säkrare, snabbare och mer tillförlitlig är med hjälp av OpenDNS, den skyddar dessutom alla enheter i ditt hem, bokstavligen all teknisk utrustning som ansluter till Internet. Phishing skydd OpenDNS blockerar phishing webbplatser som försöker…
Läs mer…KLASSISK START-MENY TILL WINDOWS 8 & 10

Är du också en av de trogna Windows användare som saknar enkelheten på startmenyn i det gamla hederliga Windows 7? Då kan det här gratis programmet vara lösningen för dig eftersom det hjälper att återta startknappen och funktionaliteten som du tidigare hade i 7:an. Allt du förväntar dig finns där d….
Läs mer…Förbättra datorns prestanda med ett klick!

Med hjälp av en stor drivrutin databas hjälper IOBIT;s Driver Booster 3 dig att hitta sällsynta och nyutgivna ljuddrivrutinen, nätverksdrivrutinen, grafikdrivrutin, chipset drivrutiner direkt ifrån sin databas som innehåller över 3000 olika varumärken. Online-databas är utformad för att alltid hålla…
Läs mer…


Bitcoin_acceptedfacebooktwitter