logo

Ny sida till Flens IT-SUPPORT

Vi har gjort ett s.k. ”Pro bono” -jobb åt vår samarbetspartner Flens IT-SUPPORT, vid själva utvecklingen av den nya hemsidan har vi som vanligt fokuserat på tre kärnfrågor d.v.s. enkelhet, användbarhet och tillgänglighet.

Enkelhet
Vi tror på att hålla en enkel sidstruktur där besökare omedelbart kan få en förståelse för webbplatsens innehåll. Vi har därför valt en tydlig navigering, där huvudsidorna och undersidor presenteras direkt. Vi använder mallar för hur bilderna, rubriker och brödtext presenteras. På så sätt behåller vi vår enhetliga design som skapar förtroende för besökaren.

Användbarhet
Eftersom nästan 40% av deras besökare surfar på mobila enheter som smartphones och surfplattor, så byggde vi deras nya hemsida med en flytande layout eller ”responsiv webbdesign” (RWD). Det betyder att webbplatsens mallar och utformning anpassar sig till skärmen som den visas på.

Tillgänglighet
Vi har dessutom byggt in en CDN funktion, som när den är aktiverad ger dem en hög tillgänglighet, prestanda och som förbättrar sidans laddningstider, inte bara i Sverige utan även globalt.


Säkerhet utöver det vanliga!

OpenDNS Det absolut enklaste sättet att göra ditt Internet säkrare, snabbare och mer tillförlitlig är med hjälp av OpenDNS, den skyddar dessutom alla enheter i ditt hem, bokstavligen all teknisk utrustning som ansluter till Internet. Phishing skydd OpenDNS blockerar phishing webbplatser som försöker…
Läs mer…KLASSISK START-MENY TILL WINDOWS 8 & 10

Är du också en av de trogna Windows användare som saknar enkelheten på startmenyn i det gamla hederliga Windows 7? Då kan det här gratis programmet vara lösningen för dig eftersom det hjälper att återta startknappen och funktionaliteten som du tidigare hade i 7:an. Allt du förväntar dig finns där d….
Läs mer…Förbättra datorns prestanda med ett klick!

Med hjälp av en stor drivrutin databas hjälper IOBIT;s Driver Booster 3 dig att hitta sällsynta och nyutgivna ljuddrivrutinen, nätverksdrivrutinen, grafikdrivrutin, chipset drivrutiner direkt ifrån sin databas som innehåller över 3000 olika varumärken. Online-databas är utformad för att alltid hålla…
Läs mer…


Bitcoin_acceptedfacebooktwitter