logo

Förbättra datorns prestanda med ett klick!

Med hjälp av en stor drivrutin databas hjälper IOBIT;s Driver Booster 3 dig att hitta sällsynta och nyutgivna ljuddrivrutinen, nätverksdrivrutinen, grafikdrivrutin, chipset drivrutiner direkt ifrån sin databas som innehåller över 3000 olika varumärken. Online-databas är utformad för att alltid hålla dina drivrutiner up-to-date detta för att minska problem och konflikter med din skrivare, scanner, mus, tangentbord, skärm, högtalare, etc.

Driver Booster 3 inte bara uppdatera föråldrade drivrutiner den skannar och fixar alla saknade & felaktiga drivrutiner också, särskilt efter uppgradering av operativsystemet eller om du inte har använt din dator under en tid. Driver Booster 3 hjälper dig att snabbt hitta och installera rätt drivrutiner med ett klick för att undvika att datorn blir slö eller kraschar.

Läs mer: Driver Booster 3 Free


Säkerhet utöver det vanliga!

OpenDNS Det absolut enklaste sättet att göra ditt Internet säkrare, snabbare och mer tillförlitlig är med hjälp av OpenDNS, den skyddar dessutom alla enheter i ditt hem, bokstavligen all teknisk utrustning som ansluter till Internet. Phishing skydd OpenDNS blockerar phishing webbplatser som försöker…
Läs mer…KLASSISK START-MENY TILL WINDOWS 8 & 10

Är du också en av de trogna Windows användare som saknar enkelheten på startmenyn i det gamla hederliga Windows 7? Då kan det här gratis programmet vara lösningen för dig eftersom det hjälper att återta startknappen och funktionaliteten som du tidigare hade i 7:an. Allt du förväntar dig finns där d….
Läs mer…Chattprogram som bejakar din Integritet

Tor har nu äntligen släppt en betaversionen av en plattformsoberoende chattprogram som de har arbetat på ett bra tag. Den krypterar all din trafikdata som passerar genom Tor: s nätverk av datorer där säkerhet och integritet har prio #1. Klienten är tillgänglig för Windows, Mac och Linux.  Oberoende…
Läs mer…


Bitcoin_acceptedfacebooktwitter