logo

COPYWRITER

UTNYTTJA VÅRA SKICKLIGA COPYWRITERS

God copy (text) är en av de mest väsentliga delarna av effektiv marknadsföring. På ett par sekunder måste rubriker och underrubriker övertyga läsaren om att en artikel är läsvärd.

En duktig e-copywriter integrerar dessutom smidigt sökord och nyckelfraser i en webbsida för att sidan ska få hög ranking av sökmotorerna.

Därför är vi på Silvercan mycket noga med vilka copywriters vi samarbetar med. Våra erfarna copywriters kan konsten att med stor människokännedom och inlevelseförmåga skriva på ett sätt som fångar uppmärksamheten, fördjupar intresset och inspirerar till handling, d v s köp.

INVESTERA I BRA TEXTER

Du vet att du har en bra produkt och att du har köparen inom räckhåll, men hur ska du med text motivera människor att göra affärer med just dig? Det är nu du behöver en copywriter som kan skriva sympatiskt och övertygande om din produkts fördelar.

OM VÅR COPYWRITER . .

MATS JANSON, copywriter: Gillar idé-, koncept- och strategiarbete. Tjugo års erfarenhet från reklambyråer, stora kunder, frilans och små kunder. Skriver om allt. Men så lite som möjligt. Vunnit 100-wattaren och blivit nominerad i Guldäggstävlingen.

Bitcoin_acceptedfacebooktwitter