logo

Blås liv i din trötta dator!

Ibland när datorn går långsamt kan man frestas att skylla det på antivirus- programmet, kanske det är något virus i datorn som suger upp datorns alla systemresurser.. Men som tur är finns det verktyg för att få ordning på slöa datorer.

IOBIT är ett företag som har specialiserat sig på en så kallad ”ONE-Click” lösning för att upptäcka, rena, reparera, påskynda och slutligen skydda datorn för en bättre systemprestanda.

I de flesta gamla datorer kan det finnas massor av problem som saktar ner dem, men utrustad med IOBIT’s programvara så kommer troligen din gamla dator förvandlas till det bättre och bli både smidigare och snabbare, bara efter en genomgång.

Programmet finns att ladda ner gratis till både till PC & Mac på IOBIT’s webbsida, för OS X så heter programmet MacBooster och för PC Advanced SystemCare.

www.iobit.com


Säkerhet utöver det vanliga!

OpenDNS Det absolut enklaste sättet att göra ditt Internet säkrare, snabbare och mer tillförlitlig är med hjälp av OpenDNS, den skyddar dessutom alla enheter i ditt hem, bokstavligen all teknisk utrustning som ansluter till Internet. Phishing skydd OpenDNS blockerar phishing webbplatser som försöker…
Läs mer…KLASSISK START-MENY TILL WINDOWS 8 & 10

Är du också en av de trogna Windows användare som saknar enkelheten på startmenyn i det gamla hederliga Windows 7? Då kan det här gratis programmet vara lösningen för dig eftersom det hjälper att återta startknappen och funktionaliteten som du tidigare hade i 7:an. Allt du förväntar dig finns där d….
Läs mer…Förbättra datorns prestanda med ett klick!

Med hjälp av en stor drivrutin databas hjälper IOBIT;s Driver Booster 3 dig att hitta sällsynta och nyutgivna ljuddrivrutinen, nätverksdrivrutinen, grafikdrivrutin, chipset drivrutiner direkt ifrån sin databas som innehåller över 3000 olika varumärken. Online-databas är utformad för att alltid hålla…
Läs mer…


Bitcoin_acceptedfacebooktwitter